26 Квітня, 2024

Радіо Онлайн

Ваш Голос Прикарпаття

Регіональне видання Самбірщини

Зі Старого Самбора до Києва поїздом- без пересадок

Поширити

В Укрзалізниці планують відновити зупинку пасажирського поїзда Київ-Чоп з продажем проїзних документів по станції Старий Самбір.

Реагуючи на зевернення громадян, Укрзалізниця має намір вивчити пасажиропотік та покращити обслуговування пасажирів поїзду Київ-Чоп. Тому встановлює зупинку з продажем проїзних документів по станції Старий Самбір відправленням з Києва – 23 грудня 2021 року, відправленням з Чопа з 16 січня 2022 року, – про це інформують у Старосамбірській міській раді, – пишуть “Старосамбірські вісті”.

Зазначимо, Старосамбірська міська рада неодноразово зверталася до «Укрзалізниці» щоб відновити зупинку цього поїзда у Старому Самборі.

Останнє звернення було у грудні цього року.

“Через Старий Самбір курсує щоденний поїзд Київ – Чоп та Чоп – Київ, який зупиняється в Самборі, Стрілках, Сянках та Турці. Відсутність в графіку руху поїзда зупинки в центрі нашої громади викликає здивування, а беручи до уваги результати реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, є неприйнятною, оскільки позбавляє зручного транспортного сполучення понад 20 000 мешканців Старосамбірської міської територіальної громади. Для жителів громади пряме сполучення зі столицею та населеними пунктами Закарпаття було би дуже зручним. Просимо вас внести зміни до графіку руху поїзда Київ –Чоп – Київ, передбачивши зупинку в місті Старий Самбір”, – йшлося у тексті.

Ваш Голос Прикарпаття