25 Квітня, 2024

Радіо Онлайн

Ваш Голос Прикарпаття

Регіональне видання Самбірщини

Перемогу присвятив батькам, які воюють: юний боксер зі Старого Самбора став чемпіоном на Всеукраїнських змаганнях

Поширити

Три роки занять у гуртку з боксу, два рази поспіль у числі переможців – кроки, що передували чемпіонському званню на відкритому Всеукраїнському турнірі з боксу серед юнаків, який проходив 14-16 жовтня у Трускавці.

Вихованець Старосамбірської дитячо-юнацької спортивної школи Андрій Опалінський змагався у ваговій категорії +83. Він зі Стрільбич, навчається у 9 класі Старосамбірської школи № 1 ім. Героя України Богдана Сольчаника. У ДЮСШ займається з тренером Іваном Годієм.

На змагання до Трускавця з’їхались команди з різних міст України: Франківська, Стрия, Хмельницького, Самбора, Львова, Сваляви, Ужгорода, Мукачева, Косова, Тернополя, Іршави, Берегова, Червонограда, Волочиська, Долини, Виноградова, Чернівців, Нового Роздолу. Загалом участь у турнірі взяли 310 спортсменів віком від 10 до 15 років разом з тренерами та наставниками.

Турнір проходив три дні на рингу в Трускавецькому ДЮСК «Спортовець».

Команду Старого Самбора представляли 4 спортсмени. Артем Копач та Роман Кузьмінський вибороли бронзу.

«Змагання проходили цікаво, насичено та на високому рівні. Це для нас дуже цінний досвід. Батько нашого чемпіона – атовець. Хлопець присвятив свою перемогу усім батькам, які захищають мир та щасливе майбутнє для своїх дітей. Висловлюємо подяку керівництву дитячо-юнацької спортивної школи та міській владі за сприяння та підтримку молоді, яка прагне бути сильними та розвиватися», – каже тренер Іван Годій.

Ваш Голос Прикарпаття