18 Жовтня, 2024

Радіо Онлайн

Ваш Голос Прикарпаття

Регіональне видання Самбірщини

Зберегти життя воїна: донька збирає кошти на авто для батька на фронті

Поширити

56-річний воїн Іван Янівський зі села Шумина зараз захищає Україну на  Донеччині у складі 67 ОМБ і він потребує допомоги у придбанні автомобіля.

На третьому році повномасштабної війни, уже кожен знає, що на фронті мобільність – це не лише тактична перевага, але й питання виживання. На жаль, попередня машина українського військового, який з перших місяців повномасштабного вторгнення служить у ЗСУ, потрапила під обстріл.

Його дочка, 30-річна Ольга, живе у Старому Самборі, не піддалася розпачу і розпочала збір коштів на нове авто для батька.

Я вже й сама мама тричі, мені минуло тридцять. Але тато для мене все. Він нас зі сестрою дуже любить, він дуже любить онуків. Його поважають в селі. Про таких кажуть: майстер на всі руки. Вміє  і п’єци мурувати, і різьбити по дереву, і столяркою займався. До війни господарював, мав коней, допомагав односельчанам виконувати різні господарські роботи. Дуже за нього переживаємо“, – зі сльозами на очах розповідає дочка, яка завітала до редакції.

За її словами, на фронті тато не раз стикався з небезпечними ситуаціями.

Різне було на службі. Був випадок, коли говорив мамі, що не знає, чи до ранку доживе. Наша родина молиться, ходить на молебні за мир до храму і дуже вірить, що наш тато і всі воїни повернуться з перемогою. Живими“, – наголошує Ольга і  просить небайдужих долучитися до збору коштів на авто для її тата.

Реквізити: 4790729957760283 Янівська Оксана (дружина воїна, в Ощад)

Будь-яка допомога буде неоціненною і разом ми можемо допомогти українському захиснику та його побратимам і родині!

Ваш Голос Прикарпаття