25 Квітня, 2024

Радіо Онлайн

Ваш Голос Прикарпаття

Регіональне видання Самбірщини

Пластунці-сеньйорці Тетяні Левченко в області вручили подяку

Поширити

Коли у вчительки педагогічний стаж перетнув рубіж 4 десятки років, а вона вміє з дітьми говорити однією мовою та цікавиться їхніми уподобаннями, вивчає їхній сленг. Вони ж у неї вчаться багато…

Вона розуміє дітей навіть з погляду чи з виразу обличчя. А ще їхнє спілкування не обмежувалося лише школою – то є класно! Таким і має бути сучасний наставник, і навіть якщо він, а у нашому випадку вона – посадовець. Ми пишемо про Тетяну Левченко, керівницю відділу освіти, культури, молоді та спорту Стрілківської територіальної громади.

Понад 5 років тому вона згуртувала навколо себе юнацтво з Лопушанки, Стрілок, Лужка, Бусовиська, Тур’є. Щотижня вона з дітьми збиралася на сходини, гутірки, майстерки, а ще вони виїжджали на природу, ходили в гори та інше. Доволі активно проводили канікули та позаурочний час, були учасниками обласних програм та різних пластових проєктів.

“Працювати з молоддю – мені в кайф” – якось говорила нашим журналістам Тетяна Левченко. А ми їй кажемо: “Тетяно Володимирівно, Ви – крута і Вам – респект!”

У вівторок, 13 квітня, Тетяні Левченко так сказали і в обласній раді. Під час сесії очільник ЛОДА Максим Козицький нагородив пластунів з нагоди 109-ї річниці першої пластунської Присяги. Тетяні Левченко вручили подяку голови Львівської обласної держадміністрація за особистий внесок у розвиток пластового руху на Львівщині та активну громадянську позицію.

Ваш Голос Прикарпаття