29 Березня, 2024

Радіо Онлайн

Ваш Голос Прикарпаття

Регіональне видання Самбірщини

Тетяна Бабич зі Смеречки
потребує нашої допомоги

Поширити

14-річна Тетяна Бабич зі Смеречки – активна та життєрадісна дівчинка. Однак, наповну радіти, дихати та жити їй не дає захворювання хребта. Від викривлення, що утворилось унаслідок зрощених хребців грудного та поперекового відділів хребта, Тетяні стискає легені. Відповідно – це ускладнює дихання й завдає сильного болю.
“Донечку може раптово заболіти в грудях і вона починає задихатись. Вночі спить лише на одному боці. Нам дуже боляче це усвідомлювати, але лікарі застерегли, що йде до гіршого. Тому потрібно щось робити”, – каже мама дівчинки Леся Бабич.

Допомогти Тетяні може тільки негайне оперативне втручання. Операція назначена на 9 травня. До цього часу потрібно зібрати 300 тисяч гривень. Саме стільки коштує операція.
Тиждень тому хрещена мама Тані запустила інформацію про збір грошей у соцмережі. Також організували збір у сусідніх селах. І за цей тиждень вже вдалось зібрати більшу частину необхідної суми.

“Бог дав нам важке випробування. Але Бог дає й шлях вирішення проблеми. Я вірю, що Господь допомагає нам сьогодні руками усіх тих добрих людей, які нас підтримали у важку хвилину. Складно описати ті відчуття, які зараз нас переповнюють. Направду, хочеться обняти цілий світ і сказати “Дякую!”. Ми вчимося від усі тієї доброти та милосердя. Переконались, що з нашими людьми – не пропадеш. Вони не залишать у біді. Це важливо. Дякуємо кожному за підтримку та допомогу. Нехай Господь дарує міцне здоров’я та завжди тримає під своєю опікою” – не стримуючи емоцій каже мама дівчинки.

Подаємо реквізити для фінансової підтримки:
5167 8032 2677 4136 – (Ощадбанк) Бабич Леся Миколаївна (мама)
4149 5010 2023 7955 – (Райффайзен банк Аваль) Бабич Леся Миколаївна
4149 6090 0353 5707 – (ПриватБанк) Бабич Катерина Миколаївна (сестра).

Ваш Голос Прикарпаття