19 Вересня, 2024

Радіо Онлайн

Ваш Голос Прикарпаття

Регіональне видання Самбірщини

У Старому Самборі провели змагання з флетленду

Поширити

У четвер, 12 вересня, у Старому Самборі відбулися змагання з фігурного водіння велосипеда, або ж флетленду. Вони були приурочені до Дня фізичної культури та спорту, який відзначали цьогоріч 14 вересня.

“Це доволі новий та цікавий вид спорту. І у нашій Старосамбірській громаді він відбувся уже вдруге. До речі, у порівнянні з минулим роком, юні велосипедисти показали значно кращі результати. Це свідчить, що спортивний рівень виріс, тож ми точно недаремно організовуємо такі змагання і це дуже тішить”, – каже Тарас Зубальський, провідний спеціаліст відділу культури, молоді, спорту та туризму Старосамбірської міської ради.

Змагання проводили на спортивному майданчику Старосамбірської школи отця Станіслава Дашо. Учасниками були команди шкіл Старосамбірської громади.

Турнір відбувся у трьох категоріях: командний, індивідуальний-юнаки та індивідуальний-дівчата. У результаті цікавої боротьби переможцями у командній категорії стали: Старосамбірська школа №2 здобула золото, на другому місці – велосипедисти Стрільбицької школи і третє у Тершівської гімназії. Індивідуальний залік серед юнаків: 1 місце у Дениса Микитки зі Старосамбірської школи №2, 2 місце – Нестер Щербан із Тершівської гімназії та 3 місце за Євгеном Павлішем зі Стрільбич.

У категорії дівчата перемогу здобула Христина Гойсан із Білицької гімназії, 2 місце – Анастасія Ступка з Тершівської гімназії й на третьому місці опинилася Мар’яна Топільницька зі Старосамбірської школи №2.

Всіх учасників змагань нагородили кубками, медалями, грамотами та дипломами. Організатори турніру вдячні вчителю фізичної культури Старосамбірської школи отця Станіслава Дашо Роману Лужецькому за допомогу в організації змагань та директорці Оксані Дрозд за місце проведення змагань, а також всім командам, які взяли участь.

Діана ГАРБАДИН.

Ваш Голос Прикарпаття