28 Березня, 2024

Радіо Онлайн

Ваш Голос Прикарпаття

Регіональне видання Самбірщини

Сієм,сієм, посіваєм: як 63 тисячі людей полюбили Дмитрика Зубка з Головецька

Поширити

Цього святкового дня читачам нашого сайту, за давньою українською традицією, засіваємо! Засіваємо і бажаємо щасливого Нового року. І робимо це з героєм публікації. Хлопчиком. У нас кажуть – палазничок. А це означає: на здоров’я, на успіх, на щастя, на добро і достаток!

Бажаємо, щоб у вас і в нас все було гаразд! Знаєте, а посівальника для вас ми вибрали дуже класного. Це Дмитрик Зубко з Головецька. Йому чотири рочки. Він «побив» усі рекорди інтернет-просторів. Коли ми у день Різдва опублікували відеоколядку на нашій Фейсбук-сторінці, ми просто не встигали відстежувати шалену кількість реакцій. Запевняємо, що з такою статистикою можемо сміло позмагатися з будь-яким столичним медіа.

За тиждень відео Дмитрика вподобали 63 тисячі людей! Переглянули понад 800 тисяч людей, поділилися ним 2 тисячі 300 підписників. Прокоментували 1600 людей. А все тому, що наш колядничок дуже гарний хлопчик. А ще читачі у нас найкращі! Тож, без сумніву, наш спільний 2022 рік буде вдалим і благословенним.



І про Дмитрика. Він зростає у родині, де з діда-прадіда шанують українську пісню, дідусь був весільним музикою. З хлопчиком працює мама Юлія. Каже, що в родині дуже тішаться такими приємними відгуками. Особливо дідусь. Бо зростає його послідовник, музикант. Тепер у сім’ї Зубко точно знають, що надалі будуть розвивати його талант, раз Дмитрик так полонить серця глядачів.

Ваш Голос Прикарпаття