28 Березня, 2024

Радіо Онлайн

Ваш Голос Прикарпаття

Регіональне видання Самбірщини

Подружжя Андрія та Юлії Кучкулаби-Сахневич – творці гарного настрою

Поширити

Є весна! І є надії! Надії на позитив, надії на радість, надії на здійснення мрій. Надії на настрій. То ж у сьогоднішній публікації ми розповімо про творців настрою. Мова піде про харизматичних і позитивних, талановитих і креативних людей – подружжя Андрія та Юлії Кучкулаба-Сахневич. Це підприємці. У Старому Самборі ведуть свою маленьку справу впродовж трьох років. Магазин “Dekor”. Певно, багато хто з наших читачів, відвідуючи його, відчули, що купили те, що треба. Бо власниця Юлія якось по-особливому вміє ловити те, за чим людина прийшла…

Я коли була маленька,завжди чіплялася до тата: “Зроби карету”. То таке було велетенське бажання, що я навіть не розумію, чому і звідки взялося. Потім виросла і, товаришуючи з хлопцями, те саме у всіх просила. Один навіть пробував з фанери ту карету виробити, – сміючись, пригадує Юля.
Але якось попросила у парубка Андрія карету… І він зробив… Згодом той легінь став чоловіком Юлії. А карета, яку Андрій Кучкулаба виготовив, стала одним з напрямків послуг подружжя. Її вони здають молодятам в оренду. Історія про карету не мала потрапити на газетну шпальту, але мені вона так сподобалася, що я не змогла не поділитися нею з читачами. Взагалі, у цього подружжя багато позитивних і надихаючих життєвих сюжетів.


Юлія народилася і виросла у Старому Самборі. Чоловік з Новояворівська. Там тривалий час і проживали. Переїхавши у Старий Самбір, вирішили продовжити справи, якими займалися там.
У Юлії є швейний цех і вона шиє весільні сукні, вишиванки, плаття дружкам, дівчаткам до причастя, також шиє якісну постіль. Ще виготовляє квіткові та солодкі букети, декорує весілля. Якщо прийти до неї у магазин і сказати, що хочете привітати когось з днем народження чи іменинами, то якось так невимушено вміє випитати і про ваші фінансові можливості, і про характер іменинника – що в результаті задоволеними залишаються усі.


У Андрія є творча кузня, де він може втілити у реальність бажання найвибагливішого клієнта. Зокрема, Старий Самбір також має роботи Андрія: ковані знаки зодіаку на лавочках неподалік пам’ятника Бандері, огорожа каплиці на Посаді Долішній, міської ялинки на площі, а ще тренажери на вул. Б. Сольчаника.


Спілкування з такими людьми якось по-особливому окрилює. Бо ще вони запевняють, що мрії обов’язково втілюються, якщо вірити у це.


-Знаєте, карета, про яку говорили – це здавалось багатьом якоюсь, даруйте, дурнею. Але це моя дитяча мрія. Тепер мрію по-справжньому. Коли людина налаштована на щось прекрасне, то це прекрасне її знайде. Але від тебе залежить чи ти до того відкрита. Я коли що-небудь роблю чи просто з людьми спілкуюся, мені здається, що треба бути максимально щирою, максимально доброю і відвертою, бо у нашому житті все дуже пов’язано. За нашими плечима ангелики є, та ми їх не бачимо. Ми не можемо їх розчаровувати, – по-філософськи розмірковує Юля.


Такими комунікабельними, веселими, творчими однаково є Юлія і Андрій. Вони розуміються з пів слова. Знайомство з ними ближче у мене викликало асоціації – творці гарного настрою. Зрештою, не вірите мені – переконаєтеся самі. Якщо колись вас з ними зведуть життєві шляхи – вони і вас зарядять позитовом та подарують естетичну піднесеність. Втім гарний настрій, відчуття прекрасного, багато оптимізму та натхнення потребують усі. І завжди, у будь-яку пору року. А надто навесні. Ось вам порада від Андрія, де набиратися енергії:

-Треба спілкуватися з людьми, з хорошими людьми, у кожного чогось вчитися. Черпати енергію треба з природи: прямий контакт з річкою, горами, лісом чи парком.
І ще, я вважаю, що набиратися енергії, натхнення, гармонії, ми можемо, зростаючи духовно. І то є дуже важливо. Ми коли поглиблюємо стосунки з Богом, то дуже наповнюємося самі, навіть не розуміючи цього. І цю життєрадісність дарувати можемо своїм ближнім. А ще, як на мене, значення мають маленькі чи великі добрі справи, таємні справи. От зробив комусь таємно добро – Всесвіт винагородить тебе дуже щедро
, – поділився філософією житя Андрій.

Ваш Голос Прикарпаття