19 Вересня, 2024

Радіо Онлайн

Ваш Голос Прикарпаття

Регіональне видання Самбірщини

Непереможний: Станіслав Яременко встановив новий рекорд Європи

Поширити

Вдруге 17-річний хлопчина зі Старосамбірської громади став чемпіоном Європи з класичного жиму. Про це сьогодні, 7 серпня, стало відомо з онлайн-трансляції змагань, що проходили в Туреччині.

Допис про це  у соцмережі опублікував начальник відділу культури, молоді, спорту та туризму Ігор Піхо, який, природньо, вболівав за учня Старосамбірської дитячо-юнацької спортивної школи.

В успіх свого вихованця вірив і тренер Тарас Фем’як, який працює з хлопцем впродовж 5 років.

«Ця перемога була очікувана для нас. Та й для самого Яремстана (таке спортивне псевдо в хлопця – ред.). Правда, без помилок не обійшлося. Я уважно стежив за кожною його дією, у другому підході напартачив. Але це не завадило йому знову бути непереможним в Європі. Станіслав підкорив штангу вагою 130,5 кг. Цей результат не лише дозволив йому обійти всіх суперників, а й встановив новий рекорд Європи. До хороших результатів Станіслав йшов, виснажливо працюючи», – розповідає про дворазового чемпіона Європи Тарас Фем’як.

Нагадаємо, хлопець живе у селі Потік Великосільського старостинського окргугу. Виховується в багатодітній родині, де є 5 дітей. У його спортивному портфолію є понад два десятки золотих медалей та почесне спортивне звання – Чемпіон України.

Вітаємо Станіслава з блискучою перемогою та бажаємо йому подальших успіхів на життєвому шляху!

Ваш Голос Прикарпаття