28 Березня, 2024

Радіо Онлайн

Ваш Голос Прикарпаття

Регіональне видання Самбірщини

Володимир Сагайдак з Добромиля став капітаном ЗСУ в 25 років

Поширити

Володимир Сагайдак з 2016 року – на передовій. У його серці – любов до України. Він з тих, хто розуміє, що за цілісність і незалежність України треба боротися. Він прагне, щоб українці мали щасливе майбутнє та жили в мирній державі. Володя – палкий патріот та істинний українець – не словами, а справами.

Після 9 класу юнак вступив у Львівський військовий ліцей ім. Героїв Крут, де освоїв первинні навички військової служби. Далі була Національна академія сухопутних військ. Спеціальність, яку обрав, – управління артилерійських підрозділів.

“У цей час ще не було війни. Служба в армії була непрестижною. Але про це мало хто думає у 16 років. Була лише мрія і все, – каже Володимир. – Ми завжди вивчали противника теоретично, але ніхто й подумати не міг, що може розпочатися війна.

…А вона почалася і Володимир Сагайдак – один з багатьох наших краян, хто тримає мирне небо.

Час до часу спілкуємося з ним онлайн. Обговорюємо інколи певні події. А інколи ділимося чимось приємним. Ось і днями довідалися, що Володя отримав звання «Капітан».

Вітаємо і пишаємося!!!

Ну, а ще не можемо не передати підбадьорливе побажання з передової:

«Хочу побажати усім терпіння. Перемога – не за горами! Але навіть коли вона буде, не варто ховати броню та зброю, бо як казав Платон “Хочеш миру – готуйся до війни”.

Ваш Голос Прикарпаття